Om Oss

OM ARTIMIS MEDICAL BEAUTY

Artimis Medical Beauty åpnet sine dører i 2016, og har på kort tid etablert seg som en pålitelig og engasjert medisinsk skjønnhetsklinikk. Vi tilbyr kosmetiske behandlinger som utføres av kompetente behandlere med god kunnskap innen estetisk medisin. Våre behandlere i Artimis Medical Beauty er høyt utdannet og fagsertifiserte. Vi hjelper deg med kosmetisk medisinske behandlinger tilpasset ditt behov. Med vår kunnskap og kompetanse gir vi alle våre pasienter en skreddersydd behandling. Vi fortsetter å høste fantastiske resultater i behandlingene mot ulike hår- og hudproblemer. Vi er stolte av resultatene vi har oppnådd. Vi er ekstra stolte når KK og Allers begge har skrevet om oss i sine magasiner.

MARYAM

Maryam eier klinikken, er kosmetisk kirurgisk assistent. Hun har tatt sin utdannelse ved Azad University i Iran. Maryam fullførte sin praksis og Masterclass i Beverly Hills i Los Angeles, USA hos Dr. Simon Ourian, Kongen av Fillers. Hun er internasjonal Accor Plasma Pen-sertifisert og kan holde kurs for autorisert personell. I tillegg er Maryam godkjent sertifisert trikolog og hudpleier i Norge. I 2017 ble hun kåret til Topp 15 Hudterapeut i Norge. For tiden studerer hun medisin i Norge.

Hennes største ønske er å skape positive forandringer som medfører økt livskvalitet hos mennesker.

DR. FATHYMEHR

Dr. Fathymehr har tatt sin medisinske utdanning hos NSW University, Sydney. Han har 19 års erfaring innen medisin, hvor største delen omfatter kirurgiske behandlinger. Han har stor interesse innen kosmetiske behandlinger, og vi er stolte av å ha han med på laget.

Tannlege Gholam Soltani

Gholam Soltani er spesialist i oral kirurgi og oral medisin og driver og eier Bislett Tann – kjeveklinikk. Han er en spesialtannlege med 32 års erfaring i feltet. Han er ekspert innen medisinske kosmetiske behandlinger og prioriterer kvalitet og trygghet i alt han gjør. Naturlige resultater er hans fokusområde.

Dr. Monica Strømme Hermanrud
Vår Ansvarlig lege for medisinske hud-behandlinger

Dr. Monica Strømme Hermanrud. Spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Subspesialitet i gynekologisk kirurgi. Jobber som overlege på Kvinneklinikken Ahus. styremedlem i NORDAF (norsk forening for dagkirurgi) og innehaver av FineLine Esthetics. Kursholder i estetisk medisin med kurs over hele landet.