Om Oss

OM ARTIMIS MEDICAL BEAUTY

Artimis Medical Beauty åpnet sine dører i 2016, og har på kort tid etablert seg som en pålitelig og engasjert medisinsk skjønnhetsklinikk. Vi tilbyr kosmetiske behandlinger som utføres av kompetente behandlere med god kunnskap innen estetisk medisin. Våre behandlere i Artimis Medical Beauty er høyt utdannet og fagsertifiserte. Vi hjelper deg med kosmetisk medisinske behandlinger tilpasset ditt behov. Med vår kunnskap og kompetanse gir vi alle våre pasienter en skreddersydd behandling. Vi fortsetter å høste fantastiske resultater i behandlingene mot ulike hår- og hudproblemer. Vi er stolte av resultatene vi har oppnådd. Vi er ekstra stolte når KK og Allers begge har skrevet om oss i sine magasiner.

MARYAM

Maryam eier klinikken, er kosmetisk kirurgisk assistent. Hun har tatt sin utdannelse ved Azad University i Iran. Maryam fullførte sin praksis og Masterclass i Beverly Hills i Los Angeles, USA hos Dr. Simon Ourian, Kongen av Fillers. Hun er internasjonal Accor Plasma Pen-sertifisert og kan holde kurs for autorisert personell. I tillegg er Maryam godkjent sertifisert trikolog og hudpleier i Norge. I 2017 ble hun kåret til Topp 15 Hudterapeut i Norge. For tiden studerer hun medisin i Norge.

Hennes største ønske er å skape positive forandringer som medfører økt livskvalitet hos mennesker.

DR. AZAD ØYSAHL

Dr. Azad Øysahl er vår ansvarlig lege Dr. Øysahl har studert medisin i Budapest på Semmelweis universitet og ble ferdig utdanne som lege i 2007 og han har erfaringer far både fra sykehust og kommunale tjenester. Han har stor interesse for esthetics medisin og jobbet med dette i 8 år, han er sertifisert innen injeksjonsbehandlinger, Botox og Trådløft på høyeste nivå.

DR. FATHYMEHR

Dr. Fathymehr har tatt sin medisinske utdanning hos NSW University, Sydney. Han har 19 års erfaring innen medisin, hvor største delen omfatter kirurgiske behandlinger. Han har stor interesse innen kosmetiske behandlinger, og vi er stolte av å ha han med på laget.