Levering

Leveringsinformasjon

Når mottar jeg pakken min?

Din bestilling pakkes normalt innen 24 timer på hverdager og sendes deretter til valgt speditør. Forsendelser tar normalt 1-7 virkedager (ikke inkludert helg og helligdager) avhengig av valgt levering og postnummer.

Ved store kampanjer og høytider tar vi forbehold om at det kan være noe lenger leveringstid, og takker deg for tålmodigheten. Vi gjør alltid vårt beste for at du skal motta bestillingen din så raskt som mulig.

Velger du hjemleveranse og du ikke er hjemme når pakken leveres, er du selv ansvarlig for pakken fra og med når den leveres på din dør.

Uavhentet pakke/passiv handling

Dersom du ikke henter pakken din og forholder deg ellers passiv, vil vi med dette ikke ha noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven § 11 og § 13, og mister dermed retten til å gå fra avtalen. I en slik situasjon ser vi oss nødt til å belaste deg for returfrakt og for eventuell ny forsendelse med et gebyr på 150 NOK. Restbeløpet blir kreditert kort tid etter at pakken er kommet i retur til oss. Ønsker du forsendelsen sendt på nytt må selv stå for frakten.